Yuri ( & the frustration of our ponies )

You are invited for the screening of Yuri ( & the frustration of our ponies ),
the first feature film of Liesbeth Marit, with music by Bram Bosteels.
06/10/2012 20u > CC Belgica Dendermonde
18/11/2012 15u > KASK Cinema Gent

Yuri is een vluchteling uit Tsjernobyl. In zijn anonieme flat bakt hij brood. Zijn klanten zijn net als hem: randfiguren. In de schaduw van de ramp, zoekt hij naar antwoorden, naar betekenis. Naar de rode stip : u bent hier. Yuri, de strijder van het kleine gebaar.
Wanneer hij door toeval Angelique ontmoet, wordt zijn wereld verstoord. De stip wordt tastbaar vlees.
YURI toont de extremen die de liefde teweeg brengt. De zachtheid van de droom en de harde confrontatie met jezelf.

Duur : 60′

Liesbeth Marit (concept en regie) – Dirk Hendrikx en Lara Barsacq (acteurs) – Bram Bosteels (muziek) – Frederik Van de Moortel en Bram Bosteels (sounddesign) – David Williamson (DP) – Alain Dessauvage en Liesbeth Marit (Editing) – and so many more.